Cautare

11813 de rezultate pentru "stiri protv accidente rutiere in bucuresti" (3.87 secunde)
Un fost sef al Politiei Rutiere din Romania a tras un semnal de alarma cu privire la incidentele dramatice petrecute in primele trei zile ale anului. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Intr-o clipa, s-au transformat in stele. ... Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... In doar cateva secunde, soarta a hotarit pentru toti trei.
Nascut la 1.04.1940, in Resita. ... Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente. Sansa lor e de multe ori in mainile chirurgilor plastici.
Reprezentantii sindicatelor prezente la Comisia de Dialog Social au solicitat prefectului Mihai Capra sa fie implicate in verificarile intreprinse de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), dar si la intocmirea tematicilor de control. ... In ceea ce-i priveste pe angajatori, situatia se prezinta putin mai bine la capitolul securitate in munca.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... Bolile cerebrovasculare ucid de patru ori mai multi romani decat alti cetateni europeni si de sapte ori mai multi decat in SUA. AVC reprezinta o problema grava atat in tara noastra, cat si in restul lumii.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator: triunghiul rosu cu bulina neagra in interior.
Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Exact in dimineata zilei in care Adevarul a publicat stenograma audierii mele la comisia lui Dan Voiculescu", scrie Saftoiu. ... In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Telefonia mobila si internetul par sa devina o alternativa din ce in ce mai tentanta pentru mass media. Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor. In partenariat cu Orange, Telenews va fi deasemenea accesibila pe internet.
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
google-analytics.com